71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til klinik

» Få en optimeret og køreklar hjemmesideløsning

 

Netnormer er specialister i at bygge brugervenlige og professionelle hjemmesider.

Få bygget en moderne hjemmeside som hudlæge, dyrlæge eller tandlægeklinik. Vi har +10 års erfaring.

 

Kontakt os på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Kontakt os

Få en ny hjemmeside til din klinik

Skal du have en ny hjemmeside til din klinik, så kan Netnormer hjælpe dig. Vi har specialiseret os i WordPress hjemmesider, der er brugervenlige og nemme for enhver. Det har ingen betydning, om du søger en hjemmeside til din dyrlægeklinik, tandlægeklinik eller hudlægeklinik.

Vi får skræddersyet siden efter dine behov og din målgruppe. Det er afgørende at dit website appellerer til dine besøgende, så de ender med at konvertere til kunder. Her kan du se hvad der normalt er inkluderet:

TjekOpsætning af WordPress

TjekOpsætning af tekst og billeder

TjekBrugervenligt design (DIVI)

TjekGrundlæggende SEO optimering

TjekOptimering af hastighed og sikkerhed

TjekIntegration af Google Analytics

Ingen binding – engangsbetaling

Der er rigtig mange firmaer, der udbyder hjemmesider til klinikker, men få tilbyder dig en komplet løsning. En løsning hvor du også får udført søgemaskineoptimering, optimeret sidens hastighed og sikkerhed, samt opsat Google Analytics. Alle elementer der bør være standard, hvis du ønsker en professionel hjemmeside.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

1 + 15 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

Hjemmeside til tandlægeklinik, hudlægeklinik eller dyrlæge

Vi målretter siden efter dine behov

Der er meget forskel på, om du skal have en hjemmeside som tandlægeklinik, hudlægeklinik eller hvis du arbejder som dyrlæge. Vi målretter altid designet efter din målgruppe, så du får en løsning der er bygget til at konvertere dine besøgende.

De fleste elementer er standard, når du skal have et nyt website, men designet vil altid være unikt og tage højde for din branche og din målgruppe. Det sikrer en brugervenlig og moderne løsning.

Booking og formularer

Har du brug for at kunder kan booke tid, eller udfylde en detaljeret formular, er det sagtens noget vi kan inkludere i opgaven. Dette uden det behøver at medføre en markant højere pris.

Det store udvalg af plugins (forskellige former for funktionalitet til WordPress) er én af mange grunde til, at vi altid anbefaler WordPress systemet, uanset hvilken udbyder du vælger. Tag fat i os hvis du ønsker at høre nærmere om de forskellige muligheder.