71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til institutioner

» Få en køreklar hjemmesideløsning

 

Netnormer er et webbureau der er specialiseret i at skabe brugervenlige og professionelle hjemmesider.

Få en ny hjemmeside som vuggestue, børnehave eller dagpleje, der viser stedet fra sin bedste side.

 

Ring på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Kontakt os

Ny hjemmeside, der viser institutionen fra sin bedste side

Skal du have en ny hjemmeside til din børnehave, private dagpleje eller institution? Vi tilbyder prisvenlige WordPress hjemmesider til alle danske institutioner. Vi målretter løsningen til dine behov og med vores hjemmesidepakke får du en god og grundlæggende løsning.

Følgende er inkluderet i vores hjemmesidepakke, så du er sikret en moderne og fremtidssikret løsning:

TjekOpsætning af WordPress

TjekOpsætning af tekst og billeder

TjekBrugervenligt design (DIVI)

TjekGrundlæggende SEO optimering

TjekOptimering af hastighed og sikkerhed

TjekIntegration af Google Analytics

Ingen binding – engangsbetaling

Netnormer har specialiseret sig i at lave hjemmesider i WordPress systemet, der bruges af over 60 millioner på verdensplan. Det er ubetinget det bedste CMS system på markedet, af mange grunde.

Det er billigt for kunden, det er nemt og brugervenligt at håndtere, og så findes der et væld af designmuligheder og plugins. Mulighederne er mange og ønsker du en særlig funktion, findes der ofte et plugin som kan løse det. UDEN det koster 5.000 eller 10.000 kr. at få udviklet fra bunden. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

8 + 1 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

Hjemmeside til privat dagpleje

Hvis du driver en privat dagpleje, er det afgørende at være synlig online. Det er ikke længere kun tøj og sko der købes på nettet. Danskerne klarer flere og flere ting via Internettet – og det indebærer når barnets dagpleje skal findes.

Der findes mange udbydere at vælge imellem, specielt i de større danske byer, hvorfor du bør sikre at din virksomhed vises først. Vi hjælper dig på vej med vores søgemaskineoptimering, som er en del af pakken. Du kan ligeledes bestille en hjemmeside til privat dagpleje, hvis den skal kunne hjælpe med en række praktiske opgaver. Det kan være at oplyse om åbningstider, priser eller hvis du ønsker en offentlig plan for daginstitutionens aktiviteter.

Mulighederne er mange og vi får lave sitet, så det matcher dine behov.

Hjemmeside til børnehave og vuggestuer

Det er meget forskelligt om de danske børnehaver og vuggestuer er drevet af private eller af kommunen. I alle tilfælde er det centrale for hjemmesiden, at den bliver målrettet din målgruppe. Uanset om du ønsker at fokusere på 1-3 årige eller 4-6 årige.

For alle børnehaver og vuggestuer vil beslutningstageren være forældrene, og sikkert kvinden i de fleste tilfælde. Det bør der tages højde for, når hjemmesiden udarbejdes, både når det kommer til design, billeder og indhold.

Hvis du har planer om at starte en helt ny institution, bør du helt sikkert også få lavet en hjemmeside dertil. Det behøver ikke koste alverden, men det kan sikre dig mange nye kunder (læs: børn), så alle pladser bliver taget. Derudover bør du have 100 % styr på de gældende regler og tilladelser. Du kan læse mere om det på Borger.dk.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om de forskellige muligheder, ud fra dine behov og ønsker.