71749101 web@netnormer.dk

Der findes utallige plugins til WordPress og det kan derfor være svært at skelne mellem de gode og mindre gode. Med tiden har vi afprøvet en masse plugins og læst en del guides. Ud fra det, kan vi anbefale dig 5 WP plugins, der hver især giver dig forskellige muligheder og fordele.

Netnormer.dk ser på 5 plugins du bør overveje til din hjemmeside.

Formularer

Visual Form Builder er rigtig god til at bygge både enkle og mere avancerede formularer. Du kan tilføje dropdowns, valgmuligheder og indhente alle de ønskede informationer du behøver. Formularer kan anvendes i mange forskellige sammenhænge og det er en funktionalitet, der ellers ville være dyr at få udviklet fra bunden.

Med Visual Form Builder har du et plugin, der nemt kan tilpasses og som ikke koster dig en krone.

Kontaktformular

Fast Secure Contact Form er én af vores foretrukne kontaktformularer. Det og Contact Form 7 fungerer begge enkelt og simpelt. Vi anser Fast Secure Contact Form som den bedste løsning af de to, da der er bedre mulighed for at tilføje felter, undgå spam via Captcha og meget mere.

Samtidig er den visuelt en smule pænere at se på, hvilket ligeledes gør en forskel.

Hastighedsoptimering

W3 Total Cache er effektivt, når du skal optimerer hastigheden på din hjemmeside. Hastighedsoptimering er afgørende af mange grunde. Dels for at give dine besøgende en god oplevelse og dels for at rangere bedre i søgemaskinerne. Hjemmesidens hastighed og performance er af betydning, som en ranking faktor.

Du kan eventuelt prøve at tjekke din hjemmesidescore på tools.pingdom.com FØR og EFTER du har installeret W3 Total Cache. Du skal gerne kunne se en forbedring på flere parametre.

SEO optimering

Yoast SEO er en af de førende plugins til søgemaskineoptimering af WordPress hjemmesider. Det giver dig muligheden for at kontrollere mange af de centrale elementer. Du kan bl.a. skrive unikke sidetitler, undgå dobbeltindhold og styre hvilke sider du ikke ønsker indekseret.

Et must-have plugins hvis du har ambitioner om at tiltrække besøgende, via organiske placeringer i søgeresultaterne. All-in-One SEO Pack er et stærkt alternativ, med mange af de samme funktioner og muligheder.

Backups

Dropbox Backup & Restore er vores sidste anbefaling. Alle der har arbejdet med hjemmesider og IT ved, at der altid ligger en risiko for nedbrud, angreb og lignende. Det er derfor af stor vigtighed, at du får taget backups med jævnlige mellemrum.

Men hvem gider eller husker at gøre det hver uge? Det gør de færreste og derfor er det heldigt, at du kan installere Dropbox Backup & Restore. Det giver dig muligheden for at opsætte backups, der bliver eksporteret til en Dropbox mappe. På den måde har du hele tiden filer og database sikret, såfremt der skulle ske noget.

 

Vi kan varmt anbefale alle 5 WordPress plugins og Netnormer anvender dem ofte på de hjemmesider vi arbejder med. Der er mange flere gode og smarte plugins. Har du et særligt behov eller ønsker du at din hjemmeside kan noget ekstra? Kontakt os for at høre, om der findes et godt plugin til dit formål.