71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til bryllup

 

Netnormer er et webbureau der er specialiseret i at skabe brugervenlige hjemmesider.

Få en smart bryllupshjemmeside, der både kan anvendes til invitationer, svar, bryllupsbilleder, ønskeliste mv.

 

Ring på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Kontakt os

Få din egen bryllupshjemmeside

En bryllupshjemmeside kan være anvendelig til mange forskellige områder og opgaver, i forbindelse med brylluppet. Det kan være til invitationer, svar fra gæster, ønskelisten, opbevaring af bryllupsbilleder og meget mere.

Vi har gode erfaringer med at lave flotte og brugbare bryllupshjemmesider til en fornuftig pris. Lad os tage en snak om hvilke behov I har og hvad I ønsker at benytte hjemmesiden til. En bryllupshjemmeside vil være et perfekt digitalt minde om den store dag.

Vi giver dig muligheden for at få din egen bryllupshjemmeside, skræddersyet efter dine behov og med et WordPress design, der matcher jeres stil og ønsker som par.

Det kan være en præsentation af Jeres kærlighedshistorie, et flot billedgalleri, en masse praktisk information, muligheden for at tilmelde sig som gæst og meget mere. Mulighederne er mange og længere nede, kommer vi ind på 7 centrale fordele du får glæde af, ved at vælge en hjemmeside til dit bryllup.

Mulighederne er mange og kontakt os for en nærmere snak om Jeres behov. Så kan vi helt sikkert få lavet en lækker hjemmeside, der kan være nyttig både før og efter brylluppet.

7 anvendelsesmuligheder med en bryllupshjemmeside

Der er mange fordele ved at vælge en bryllupshjemmeside og det giver jer særligt 7 forskellige muligheder, der kan overvejes.

  1. Utraditionel og smart invitation

Først og fremmest får I en utraditionel og smart måde at invitere Jeres gæster på. De bør modtage den normale invitation pr. brev, men hjemmesiden er bestemt et godt supplement. Det skiller jeg ud fra mængden og kan være én af detaljerne, der bringer brylluppet op på næste niveau.

  1. Al praktisk information – lige ved hånden

Rent praktisk er en bryllupshjemmeside rigtig nyttig. Det gør at alle gæsterne har al information lige ved hånden. Hvem kender ikke til at invitationen pludselig bliver væk? Gæsterne er ikke tvunget til at huske adresse, ønskeliste eller hvordan hele dagens program ser ud. Det hele kan være samlet på én hjemmeside.

  1. Ekstra sted at give svar

Hjemmesiden kan være et ekstra sted, hvor gæsterne har muligheden for at svare på invitationen.

  1. Digital ønskeliste

I har mulighed for at skrive Jeres ønskeliste på bryllupssiden, så den er frit tilgængelig alle tider på døgnet. Det kan være en god idé at få toastmasteren til at kontrollere, hvem der giver hvad, så I ikke ender med en masse dobbeltgaver. Toastmasterens kontaktinfo kan i øvrigt nævnes på siden også.

  1. Præsenter kirken, stedet og evt. overnatningsmuligheder

I får mulighed for at præsentere den valgte kirke, stedet og omgivelser, samt overnatningsmuligheder hvis det er én del af setup’et. Det kan gøres via henvisninger, billeder eller praktisk information.

De fleste er meget interesserede og spændte op til et bryllup – også gæsterne – og dette giver dem mulighed for at få stillet den største nysgerrighed. På den gode måde!

  1. Sjov information om kærlighedshistorien

Det er meget klassisk at man bruger en bryllupshjemmeside til at fortælle kærlighedshistorien, da den er en væsentlig del af optakten til den store dag. Det er jo ikke nødvendigvis alle gæster der ved, præcis hvornår I fandt sammen, hvor der blev friet og hvad der ellers kan være relevant.

Det vil være op til Jer, om kærlighedshistorien skal fortælles med ord eller en kombination af ord & billeder.

  1. Læg billeder op efter brylluppet

Sidst giver bryllupshjemmesiden mulighed for at lægge alle billederne op efter den store dag. De fleste gæster vil være nysgerrige for at se og genopleve de mange store stunder og momenter på dagen. Hjemmesiden kan være samlingspunktet for alle billederne og de kan blive præsenteres på pæn vis.

I kan ligeledes give flere brugere adgang, så flere gæster og familier kan lægge deres billeder op, uden I reelt behøver gøre noget.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

14 + 3 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

Lidt om WordPress

WordPress er et super brugervenligt CMS system, der anvendes af over 60 millioner på verdensplan og det mest populære og anvendte CMS i Danmark. Det er en smart og prisvenlig løsning, hvor I får en flot bryllupshjemmeside til en god pris. 

WordPress kontrolpanelet gør det enkelt at redigere og hvor de fleste nemt kan tilføje indhold, uploade billeder eller opdatere hjemmesiden. Det vil derfor være enkelt for både jer at anvende siden både før og efter brylluppet.