71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til rengøringsfirma

» Få en optimeret og køreklar webløsning

 

Netnormer er specialister i at bygge brugervenlige og professionelle hjemmesider.

Få bygget en hjemmeside til dit rengøringsfirma, der konverterer besøgende til kunder.

 

Ring på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Kontakt os

Få en optimeret hjemmeside til dit rengøringsfirma

Hos Netnormer får du altid en komplet køreklar og optimeret webløsning, hvor der både er udført SEO, hastighedsoptimering, samt opsat Google Analytics.

Hvorfor? En hjemmeside har først værdi når den generer besøgende, der konverterer til kunder. Vi har derfor meget fokus på at bygge sider, med fokus på call-to-action (CTA) og SEO.

Alle hjemmesider bliver designet ud fra dine behov og med øje for din branche og målgruppe. Det er vigtigt at designet taler til din målgruppe, så de ender med at konvertere til kunder.

Her er hvad der normalt er inkluderet i vores standard pakke:

TjekOpsætning af WordPress

TjekOpsætning af tekst og billeder

TjekBrugervenligt design (DIVI)

TjekGrundlæggende SEO optimering

TjekOptimering af hastighed og sikkerhed

TjekIntegration af Google Analytics

Ingen binding – engangsbetaling

 

Fokus på trafik og konvertering

Når vi hjælper rengøringsfirma med deres tilstedeværelse online, hjemmeside og SEO, er to af de vigtigste fokuspunkter trafik og konvertering.

En målrettet SEO indsats vil gøre dit rengøringsfirma mere synlig, fx. på lokale søgninger som “Rengøring Roskilde” eller “Rengøringsfirma Næstved”.

Derudover er det afgørende at hjemmesiden er opbygget overskueligt, brugervenligt og med klare CTA-elementer. Det skal være enkelt for potentielle kunder at kontakte dig og har du anmeldelser, referencer og cases, skal de tydeliggøres, da det vil øge konverteringsprocenten.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

9 + 4 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

Design af hjemmeside til rengøringsfirma

Vi designer siden efter din målgruppe

Designet af din hjemmeside bør altid afspejle dine ønsker, men ikke mindst din målgruppe. Indledningsvis vil vi derfor tage en snak om din virksomhed og typiske kunder, for at finde frem til hvilke design og stil hjemmesiden skal have. Hvis du selv har input og ønsker, vil det blot være en fordel. 

Alle vores webdesigns er responsive, så de fremstår brugervenlige og pæne på alle enheder, både på computer, iPad og smartphone. Mobiltrafikken udgør en større og større andel af den samlede trafik på nettet. Samtidig er mobilvenlighed blevet en ranking faktor. 

Det er derfor helt fundamentalt, at din hjemmeside fremstår pænt og brugervenligt på alle platforme.

Skal du bruge booking og formularer?

Har dit rengøringsfirma behov for bookingmulighed eller formularer, kan det fint blive en del af webløsningen.

En af de klare fordele ved WordPress, er det brede udvalg af plugins. Det giver en række funktionaliteter og integrationer, som normalt er dyre at få udviklet fra bunden. Det er én af de klare årsager til at WordPress er det mest anvendte hjemmesidesystem i verden. Det er prisvenligt, professionelt og brugervenligt. 

Tag fat i os hvis du ønsker at høre nærmere om de forskellige muligheder.