71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til jobsøgning

 

Netnormer er et webbureau der er specialiseret i at skabe brugervenlige og professionelle hjemmesider.

Få en hjemmeside som online CV, der skiller sig ud og som kan styrke dine jobmuligheder.

 

Ring på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne. 

 

Kontakt os

Få en hjemmeside som online CV

Ønsker du en billig og brugervenlig hjemmeside til din jobsøgning? Så er WordPress det eneste rigtige system for dig. Det er billigt at komme i gang, rummer mange muligheder og så er det meget brugervenligt. Alle kan vitterligt finde ud af at uploade tekst, billeder, eller vedligeholde siden løbende.

Når du benytter os, får du altid en webløsning der er målrettet din målgruppe. Der er meget forskel på hvilken branche og hvilke jobtyper du søger. En CV hjemmeside skal repræsentere dig på bedste vis.

Kontakt os hvis du har lyst til at komme i gang, eller gerne vil have en snak om mulighederne.

Skil dig ud med en hjemmeside

En hjemmeside til jobsøgning kan laves på mange måder og er en effektiv metode til at skille sig ud fra mængden. Det giver dig en unik mulighed for at præsentere dig selv, visuelt med billeder og video, samt præsentere dit CV og erfaringer på en lækker måde. Det skiller dig ud fra mængden af ansøgere, der blot sender en PDF fil.

Der er en del danskere som har valgt at få en hjemmeside som sit online CV, for at øge chancerne for at komme i arbejde. Det er anderledes og nytænkende, hvilket bestemt ikke skader dine jobmulighederne.

Hjemmesiden kan laves på mange måder. Det kan være én enkelt side, med hvor hele dit CV er samlet. Det kan være flere sider med et portfolio eller en smart præsentation af dine referencer, tidligere arbejde etc.

Mulighederne er mange og vi kan hjælpe dig godt i gang, med en smart hjemmeside, der kan styrke dine jobmuligheder.

Godt supplement til Jobcenter og jobsøgningsnetværk

Der er rigtig mange danskere der sætter deres lid til Jobcenteret, når der skal findes nyt arbejde. Her vil en hjemmeside være et rigtig godt supplement, der kun kan gavne dine muligheder. Det viser selvstændighed, ivrighed og en vilje til at komme i arbejde. Alle egenskaber som de fleste arbejdsgivere vil værdsætte.

Vi er derfor helt sikre på, at en CV hjemmeside vil være et godt bidrag til både Jobcenter og diverse jobsøgningsnetværk.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

12 + 13 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

Hjemmeside til bryllup

Bryllupshjemmesider er blevet populære og et andet godt eksempel på, hvad du kan bruge den til i privat regi. Det kan være anvendeligt til mange forskellige formål og opgaver ifm. brylluppet. Det kan være til at invitere gæsterne, have vigtige informationer stående og fremvise billeder. 

Det kan være til efter brylluppet, når der skal deles/uploades billeder fra den store dag. Det kan være som tilmelding/afmelding til festen, så du har det hele samlet digitalt.

Her kan du se mere om hvad en hjemmeside til bryllup kan indeholde.