71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til kunstnere

» Få en optimeret og køreklar hjemmesideløsning

 

Netnormer er specialister i at bygge brugervenlige hjemmesider, ud fra dine behov.

Få bygget en moderne hjemmeside og gør din kunst mere synlig online.

 

Ring på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Kontakt os

Gør din kunst mere synlig, med en hjemmeside

Der er rigtig mange dygtige kunstnere i Danmark, der enten laver keramik, malerier og andre kreative ting. For manges vedkommende, er passionen den kreative proces og der interessen ligger. Det efterlader den digitale del, der er vigtig for at din kunst er synlig online.

Vi er specialister i hjemmesider, så lad os håndtere den del for dig og hjælpe dig med at øget dit kunstsalg, gennem en optimeret og køreklar hjemmeside.  

Alle webløsninger bliver skræddersyet efter dine behov og ønsker til designets stil og udtryk. Her kan du se hvad der normalt er inkluderet:

TjekOpsætning af WordPress

TjekOpsætning af tekst og billeder

TjekBrugervenligt design (DIVI)

TjekGrundlæggende SEO optimering

TjekOptimering af hastighed og sikkerhed

TjekIntegration af Google Analytics

Ingen binding – engangsbetaling

 

Formålet med hjemmesiden

En kunsthjemmeside kan have flere forskellige formål:

Det kan være til personlig branding af dig som kunstner, med gallerivisning af dine værker og produktioner. Det kan være for at gøre opmærksom på, hvad der sker i din kunsthandel, hvis du fx. afholder kurser og foredrag. 

Din hjemmeside kan indeholde alt fra kontaktformular, til gallerier, bookingmodul og hvad du ellers ønsker som kunstner.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

11 + 4 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

Hvad sker der, når du googler dit navn eller firma?

Få skabt en stærk tilstedeværelse online

Har du prøvet at lave en søgning på enten dit navn eller firmanavn? Er du tilfreds med de søgeresultater der kom, eller kunne det være bedre?

Mange kunstnere uden en hjemmeside vil opleve, at resultatet er lidt blandet. Hvad værre er, så har du ingen kontrol over hvad der står om dit firma eller dig som kunstner – det får du med en hjemmeside!

Alle professionelle firmaer har både en hjemmeside og SoMe profiler, der skaber en stærk tilstedeværelse online. Det samme bør være tilfældet for dig som kunstner.

De digitale medier, hjemmesider og SoMe, kan have en stor effekt og positiv indvirkning, dels på dit salg og dels på din personlige branding.

Start med at give os et kald, for en snak om dine behov og hvad du søger. Lad os være din stærke digitale samarbejdspartner.