71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til forening

» Få en optimeret og køreklar webløsning

 

Netnormer er et webbureau der er specialiseret i at skabe brugervenlige og professionelle hjemmesider.

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider og kan helt sikkert hjælpe Jer, med en professionel løsning.

 

Kontakt os på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Kontakt os

Ny hjemmeside til din forening

Skal I have lavet en hjemmeside til andelsboligforeningen eller ejerforeningen? Vi tilbyder brugervenlige og prisvenlige WordPress hjemmesider til foreninger, som bliver lavet efter Jeres ønsker.

Følgende er inkluderet i vores hjemmesidepakke:

TjekOpsætning af WordPress

TjekOpsætning af tekst og billeder

TjekBrugervenligt design (DIVI)

TjekGrundlæggende SEO optimering

TjekOptimering af hastighed og sikkerhed

TjekIntegration af Google Analytics

Ingen binding – engangsbetaling

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe Jer.

Har I særlige ønsker til funktionalitet?

Såfremt I har særlige ønsker eller krav til funktionalitet, finder vi ud af det i fællesskab. Vi er vant til at bygge både enkle og mere avancerede hjemmesider, ligesom der findes et væld af gode WordPress plugins, der kan holde omkostningerne nede. Normalt koster det mange penge at få udviklet funktioner fra bunden.

WordPress er på alle måder et nemt, billigt og brugervenligt CMS system. Så det vil være et godt valg til din forening. Kontakt os hvis I har særlige ønsker og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

9 + 9 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

Andelsboligforening vs. Ejerforening

Vi laver hjemmesider efter Jeres ønsker

Det gør ingen forskel om du henvender dig på vegne af en andelsboligforening eller ejerforening. Vi laver hjemmesider efter Jeres ønsker og behov. Vi er først tilfredse, når I er det. Nogle foreninger kan have et behov for avancerede formularer eller for at man kan booke.

Vi har over 10 års erfaringer med hjemmesider og WordPress systemet, så vi kan løse både små og større opgaver. Vi har et indgående kendskab til de forskellige muligheder som WordPress CMS tilbyder, så du står tilbage med en moderne og brugervenlig hjemmeside til din forening.