71749101 web@netnormer.dk

Netnormer.dk giver dig i denne artikel 7 tips til hvordan du får en god hjemmesidestart. Hvis det er første gang du ejer en hjemmesider, eller hvis du er ny i WordPress systemet, kan det være svært at vide hvordan du skal håndtere det. Hvad du bør gøre og hvad du bør huske.

Vi giver dig 7 væsentlige områder, der alle vil være med til at sikre dig en god start, på dit nye hjemmesideprojekt.

1. En hjemmeside er kun noget værd, hvis den får besøgende

En af de vigtigste ting til en god start, er at skaffe besøgende til hjemmesiden. Den er ikke meget værd, hvis ikke kommer forbi den. Hvis du ikke allerede har lagt en plan for markedsføringen, bør du komme i gang.

Der er mange muligheder og tre af de mest oplagte online, er følgende:

  • Søgemaskineoptimering
  • Google Adwords
  • Facebook Annoncering

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om, hvad der er bedst for dig og hvad du bør fokusere på. Det vil variere fra branche til branche, og firma til firma.

2. Har du sikre og svære passwords?

Der er desværre mange danskere som har alt for nemme og gennemskuelige passwords. Det kan være til WP backend, til kontrolpanelet eller til din e-mail. Sørg for at have forskellige, men stærke adgangskoder, så du ikke er eksponeret over for angreb.

Du kan kombinere det med at installere 1-2 gode plugins mod angreb. Vi kan anbefale Bulletproof Security, Wordfence og Sucuri Security.

3. Opdater jævnligt WordPress og plugins

I forlængelse af punkt 2, bør du ligeledes få opdateret din WordPress installation og plugins med jævne mellemrum. En installation der er mange år gamle, kommer til at indeholde sikkerhedshuller og det kan udnyttes.

Samtidig er der stor chance for at din hjemmeside bliver opdatere og fungerer bedre, når du har de nyeste opdateringer.

4. Opsæt automatiske backups

Du bør opsætte automatisk backups af filer og database, så du minimerer risiko for at miste nyt indhold eller ændringer, hvis der skulle ske noget. Inden for IT-verdenen kan der ske mange “underlige” ting og du bør sikre dig bedst muligt.

Der findes flere gode plugins til at tage backups. Nogle placerer backups på din server, andre kan eksportere dem til Dropbox og lignende steder.

5. Få lavet visitkort og udbred kendskabet

Med en ny hjemmeside, er der pludselig ekstra god grund til at få lavet visitkort. Nu har du nemlig muligheden for både at tilføje en professionel hjemmeside og e-mail. Dit indtryk på potentielle kunder og leverandører, bliver kort sagt mere seriøst.

Der findes flere udbydere som kan hjælpe dig til lave priser.

6. Hold hjemmesiden i gang

Mange tror at det er nok at få lavet en hjemmeside, hvorefter den kan stå uberørt de næste 6 måneder. Det kan sagtens lade sig gøre, men det er langt fra optimalt. Du bør løbende holde din hjemmeside i gang af flere årsager.

Dels af hensyn til søgemaskinerne, der elsker indhold, hvis du har ambitioner om at rangerer i søgemaskinerne. Dels af hensyn til dine besøgende, så der er nyt at se på hver gang de besøger hjemmesiden. Selv hvis du ikke har en blog, kan du sagtens fintune indholdet, udgive nye sider, uploade nye billeder eller hvad der er relevant for dig.

7. Tjek at siden er responsiv

Sidst bør du tjekke at din hjemmeside er responsiv (designet tilpasses mobilen og tablets). Netnormer.dk bruger typisk designleverandøren DIVI fra Elegant Themes, hvor alle WordPress designs er responsive. På den måde er du sikker på, at alle vores WordPress løsninger er brugervenlige, moderne og mobilvenlige.

Responsive hjemmesider er altafgørende, hvor mere og mere af trafikken kommer fra mobile enheder. Hvis du ikke har en mobilvenlig hjemmeside vil du ikke være synlig og derved miste mange besøgende. Har du eller får du din side lavet eksternt, bør du sikre dig at hjemmesiden ser pæn ud på både smartphones og tablets. Hvis ikke, bør det være en prioritet at få ændret.