71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til iværksætter

» Få en optimeret og køreklar webløsning

 

Netnormer er specialister i at bygge brugervenlige og professionelle hjemmesider.

Vi har udviklet WordPress hjemmesider for virksomheder og organisationer, i mange forskellige brancher.

 

Ring til os på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Kontakt os

Få en brugervenlig og optimeret hjemmeside til dit firma

Er du på udkig efter en hjemmeside til din virksomhed? Det kan være du er fotograf, frisør eller bilforhandler. Vi kan hjælpe dig med en billig og brugervenlige hjemmeside, uanset hvilken virksomhed du driver.

Få en komplet hjemmesideløsning i WordPress, hvor vi forener den lave pris, med en grundlæggende søgemaskineoptimering og opsætning af trackingværktøjet Analytics, så du kan følge dine besøgstal.

Følgende er normalt inkluderet, da det sikrer en moderne og fremtidssikret løsning:

TjekOpsætning af WordPress

TjekOpsætning af tekst og billeder

TjekBrugervenligt design (DIVI)

TjekGrundlæggende SEO optimering

TjekOptimering af hastighed og sikkerhed

TjekIntegration af Google Analytics

Ingen binding – engangsbetaling

WordPress systemet rummer mange fordele. Det er ikke kun brugervenligt, men billigt at komme i gang med. Der skal ikke programmeres en masse fra bunden og der findes mange gode designmuligheder og plugins. Samlet set får du meget for pengene og det bør ikke tømme firmakontoen, at få en ny hjemmeside.

Har du lyst til at høre mere? Så kontakt os for en snak om mulighederne.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

15 + 6 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

Hjemmesideløsninger efter dine behov

Det gør ingen forskel om du er bilforhandler, frisør eller fotograf mv.

Der er ingen tvivl om det er afgørende at du får lavet en hjemmeside efter dine behov som bilforhandler, frisør eller fotograf. Dit erhverv og målgruppe har alt at sige, alt efter hvordan sitet bør se ud. Vi tager altid udgangspunkt i din målgruppe og formålet med siden, når vi udvikler og designer. Det er afgørende for at fange dine besøgende og skabe en hjemmeside der konverterer.

Vi har +10 års erfaring og kan hjælper dig med at få lavet en god WordPress hjemmeside, der er både moderne, brugervenlig og bygget til at konvertere.

Erhverv med forskellige ønsker til funktionalitet

Vi er helt bevidste om at der kan være forskellige ønsker til funktionalitet, alt efter hvilket erhverv du har.

En bilforhandler vil muligvis gerne have fremvist biler på en flot måde. En frisør vil muligvis gerne have at kunderne kan booke tid online. Og sådan kan vi blive ved.

Har du særlige krav til funktionaliteten, så kan du altid henvende dig for at høre mere om mulighederne.

Der findes tusindvis af plugins til WordPress, der gør at det meste kan lade sig gøre, uden det koster mange tusinde kroner ekstra. WordPress vil uanset hvad være et godt og prisvenligt valg for dit firma. Særligt hvis du ikke søger en avanceret og kompleks løsning.