71749101 web@netnormer.dk

Hjemmeside til håndværkere

» Få en optimeret og køreklar webløsning

 

Netnormer er specialister i at bygge brugervenlige og professionelle hjemmesider.

Få en ny hjemmeside som tømrer, murer eller maler, der er målrettet din målgruppe og bygget til at konvertere.

 

Kontakt os på 71 74 91 01 for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Kontakt os

Få en professionel hjemmeside som håndværker

Vi har hjulpet både tømrere, malere, murere og elektrikere.

Det er vigtigt at du har en professionel hjemmeside, der konverterer, hvis du ønsker flere kunder i forretningen. Vi er specialister i at lave WordPress hjemmesider til en skarp pris. WordPress er ét af de mest populære CMS systemet i verden og med god grund.

Har du indhentet flere tilbud på din hjemmeside, eller afprøvet forskellige systemer, ved du at det hurtigt kan koste mellem 10.000 og 25.000 kroner for et nyt website. Sådan behøver det ikke være. Her kan du få en ny hjemmeside til en skarp pris.

Følgende er inkluderet, da det sikrer en moderne og fremtidssikret hjemmesideløsning:

TjekOpsætning af WordPress

TjekOpsætning af tekst og billeder

TjekBrugervenligt design (DIVI)

TjekGrundlæggende SEO optimering

TjekOptimering af hastighed og sikkerhed

TjekIntegration af Google Analytics

Ingen binding – engangsbetaling

Det er altafgørende at du har en online platform, hvor du kan findes af både nye og eksisterende kunder. Det får du med vores løsning, der både inkluderer hjemmeside, søgemaskineoptimering og Google Analytics, så du kan følge dine besøgstal.

Kontakt os for en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi har +10 års erfaring med hjemmesider, så vi har helt sikkert et par gode råd.

+45 71 74 91 01

6 + 3 =

"Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat."

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

"Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder."

Jacqueline, JJM Advokatfirma

WordPress er et nemt og brugervenligt system

Vi er bevidste om at det er de færreste håndværkerfirmaer, som har stor erfaring med hjemmesider eller IT generelt. Du bør derfor vælge at få lavet din side i WordPress systemet, uanset om du vælger os eller en anden leverandør. Det er et nemt og brugervenligt system for enhver.

Du finder ikke CMS systemer, hvor du har nemmere ved at redigere indhold, oprette nye sider eller foretage andre ændringer. Skulle du have behov for en kort introduktion til systemet, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi målretter dine behov som elektriker, tømrer eller maler

Alle hjemmesider bliver målrettet dine behov og ikke mindst din målgruppe. Du bør betragte sitet som dit ansigt udadtil og det er derfor vigtigt at den afspejler dit håndværkerfirma på korrekt vis. Det kan være du ønsker at markere dig på prisen eller på din erfaring.

I alle tilfælde skal du have fremvist dine kompetencer og ydelser klart og tydeligt, så du får konverteret dine besøgende til kunder. Vi hjælper dig med det hele, så du står tilbage med en målrettet hjemmeside til dit elektriker-, maler, eller tømrerfirma. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Gode råd til håndværkerfirmaer

Vi slutter af med en række gode råd til dit håndværkerfirma. For du kan selv gøre en indsats for at øge din synlighed på nettet. Vi anbefaler derfor at du bliver medlem af Byg Garanti. Det vil give din virksomhed en højere troværdighed og gøre kunderne mere trygge ved at vælge dig til opgaven. På plussiden får du et link fra Byggaranti.dk som medlem og den værdi, kan bidrage til at din WP hjemmeside får bedre placeringer i søgemaskinerne.

Dels for at udbrede kendskabet til din virksomhed og dels for at få de første positive referencer. Starten er ofte den sværeste, for hvis du er dygtig, skal dit omdømme nok sprede sig viralt. Dit håndværkerfirma bør som minimum være til stede på begge disse byggesider.