Hjemmeside til privat brug

Hjemmeside til privat brug

Ønsker du en billig og simpel hjemmeside til privat brug? Så er WordPress det eneste rigtige system for dig. Det er billigt at komme i gang med, rummer mange muligheder og så er det super brugervenligt. Alle kan vitterligt finde ud af at uploade tekst, billeder, eller vedligeholde siden løbende.

Når du benytter os, gør det ingen forskel om du søger en hjemmeside til din hobby, som en opskriftssamling, eller som et online CV til jobsøgningen. Vi tager en snak om dine ønsker og derudfra får vi lavet en god løsning, du bliver tilfreds med.

Få en målrettet løsning hos os

Du får altid en målrettet løsning, når du vælger Netnormer.dk. Vi har en standard hjemmesideløsning til 4.400 ex. moms, men det er kun elementerne og prisen der går igen. Du får mulighed for at vælge et passende WP design. Du får mulighed for at bestemme menustrukturen, indholdet og de billeder der skal på hjemmesiden.

Det er altid bedst, hvis du har en idé om hvordan hjemmesiden skal se ud og hvordan den skal være opbygget. Vi bidrager gerne med gode råd, men i sidste ende handler det om dine ønsker og at du skal være tilfreds. Her er hvad vores standard pakke indebærer:

Billig WordPress hjemmeside

Har du særlige ønsker og behov, der ikke er inkluderet, kan vi altid finde en løsning på det. Velvidende at det kan have en effekt på prisen.

Hjemmeside til jobsøgning og CV

En hjemmeside til jobsøgning kan laves på mange måder. Der er en del danskere som har valgt at få en hjemmeside som sit online CV, for at øge ens chancer for at komme i arbejde. Det er anderledes og nytænkende, hvilket bestemt ikke skader dine jobmulighederne.

Selve hjemmesiden kan laves på mange måder. Det kan være én enkelt side, med hvor hele dit CV er samlet. Det kan være flere sider med et portfolio eller en smart præsentation af dine referencer, tidligere arbejde etc.

Mulighederne er mange og hjælper dig gerne godt i gang. Vi ved at prisen kan virke høj for en dansker uden arbejde, men med tanke på en smart hjemmeside kan øge dine jobchancer, vil det bestemt være investeringen værd.

Hjemmeside til bryllup

Der er blevet populært at få lavet hjemmesider til ens bryllup. Det kan nemlig tjene mange praktiske formål. Det kan være til at invitere gæsterne og forsyne dem med praktiske informationer, og løbende opdateringer.

Det kan være til efter brylluppet, når der skal deles/uploades billeder fra den store dag. Det kan være som tilmelding/afmelding til festen, så du har det hele samlet digitalt. Der er mange muligheder og én af de mest udbredte formål bag hjemmesider til privat brug.

Her kan du se mere om hvad en hjemmeside til bryllup kan indeholde.

Godt supplement til Jobcenter og jobsøgningsnetværk

Der er rigtig mange danskere der sætter deres lid til Jobcenteret, når der skal findes nyt arbejde. Her vil en hjemmeside være et rigtig godt supplement, der kun kan gavne dine muligheder. Det viser selvstændighed, ivrighed og en vilje til at komme i arbejde. Alle egenskaber som de fleste arbejdsgivere vil værdsætte.

Vi er derfor helt sikre på, at en CV hjemmeside vil være et godt bidrag til både Jobcenter og diverse jobsøgningsnetværk.

Kontakt os hvis du har lyst til at komme i gang, eller gerne vil have besvaret dine spørgsmål.