Hjemmeside til klinikker

Hjemmeside til klinikker

Skal du have en ny hjemmeside til din klinik, så kan Netnormer hjælpe dig. Vi har specialiseret os i WordPress hjemmesider, der er brugervenlige og nemme for enhver. Det har ingen betydning, om du søger en hjemmeside til din dyrlægeklinik, tandlægeklinik eller som fysioterapeut.

Vi får skræddersyet siden efter dine behov og din målgruppe. Det er nemlig afgørende at dit site appellerer til dine besøgende, så de ender med at konvertere til kunder. Se mere om vores WP hjemmesidepakke her.

Få en god hjemmeside til din klinik

Der er rigtig mange firmaer, der udbyder hjemmesider til klinikker, men få tilbyder dig en komplet løsning. En løsning hvor du også får udført søgemaskineoptimering, integreret sociale profiler og opsat Google Analytics, så du kan følge udviklingen i besøgstal. Det er ikke nok bare at have en smart hjemmeside, den skal ligeledes kunne findes.

Vi giver dig et godt udgangspunkt for dette med vores søgemaskineoptimering og ved at du kan tilknytte dine sociale profiler på Facebook, LinkedIn, Youtube etc. Her kan du se hvad vores standard hjemmesideløsning indebærer:

Billig WordPress hjemmeside

Har du særlige krav og ønsker til nyt logo, ekstra funktionalitet mv., er det noget vi aftaler individuelt. Vi kan hjælpe dig med de fleste ting, men det er ikke en del af vores standard pris. Her får du kun det grundlæggende med, så vi kan holde prisen nede.

Hjemmeside til tandlægeklinik, fysioterapeut eller akupunktur

Vi målretter siden efter dine behov

Der er meget forskel på, om du skal have en hjemmeside til tandlægeklinik, fysioterapeut eller hvis du fx. arbejder med akupunktur. Vi målretter altid hjemmesiden efter dine behov, ud fra det design, de billeder og det indhold der lægges på siden.

Får selvom vi tilbyder en standard løsning -og pris, betyder det IKKE at hjemmesiderne bliver ens. Tværtimod. Det betyder blot at hjemmesidepakken indeholder alle de grundlæggende elementer der skal til, for at du får en god start.

Booking og formularer

Har du brug for muligheden for at kunder kan booke tid, eller udfylde en detaljeret formular, er det sagtens noget vi kan inkludere i opgaven. Dette uden det behøver give dig en markant højere pris, da der ofte findes anvendelige plugins.

Det store udvalg af plugins (forskellige former for funktionalitet til WordPress) er én af mange grunde til, at vi altid anbefaler WordPress systemet, uanset hvilken udbyder du vælger.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe dig videre.