Hjemmeside til institutioner

Hjemmeside til institutioner

Skal du have en ny hjemmeside til din børnehave, private dagpleje eller institution? Vi tilbyder prisvenlige WordPress hjemmesider til alle danske institutioner.

Vi målretter løsningen til dine behov og med vores hjemmesidepakke får du en god og grundlæggende løsning. Se meget mere her.

 

Vi tilbyder en god hjemmesidepakke

Netnormer har specialiseret sig i at lave hjemmesider i WordPress systemet, der bruges af over 60 millioner på verdensplan. Vi mener det er det ubetinget bedste CMS system på markedet, af mange grunde.

Det er billigt for kunden, det er nemt og brugervenligt at håndtere, og så findes der et væld af billig designs & gratis plugins. Muligheder er mange og ønsker du en særlig funktionalitet, findes der ofte et plugin som kan løse det. UDEN det koster 3, 5 eller 10.000 kr. at få udviklet fra bunden af.

Her er hvad vores standard hjemmesidepakke til institutioner inkluderer:

Billig WordPress hjemmeside

Har du særlige ønsker til funktionalitet, logo eller lignende, er det noget vi tager en snak om. Vi kan hjælpe dig med det meste, men det er ikke inkluderet i standard-prisen. 

Hjemmeside til privat dagpleje

Hvis du driver en privat dagpleje, er det afgørende at være synlig online. Det er ikke længere kun tøj og sko der købes på nettet. Danskerne klarer flere og flere ting via Internettet – og det indebærer når barnets dagpleje skal findes.

Der findes mange udbydere at vælge imellem, specielt i de større danske byer, hvorfor du bør sikre at din virksomhed vises først. Vi hjælper dig på vej med vores søgemaskineoptimering, som er en del af pakken. Du kan ligeledes bestille en hjemmeside til privat dagpleje, hvis den skal kunne hjælpe med en række praktiske opgaver. Det kan være at oplyse om åbningstider, priser eller hvis du ønsker en offentlig plan for daginstitutionens aktiviteter.

Mulighederne er mange og vi får lave sitet, så det matcher dine behov.

Hjemmeside til børnehave og vuggestuer

Det er meget forskelligt om de danske børnehaver og vuggestuer er drevet af private eller af kommunen. I alle tilfælde er det centrale for hjemmesiden, at den bliver målrettet din målgruppe. Uanset om du ønsker at fokusere på 1-3 årige eller 4-6 årige.

For alle børnehaver og vuggestuer vil beslutningstageren være forældrene, og sikkert kvinden i de fleste tilfælde. Det bør der tages højde for, når hjemmesiden udarbejdes, både når det kommer til design, billeder og indhold.

Hvis du har planer om at starte en helt ny institution, bør du helt sikkert også få lavet en hjemmeside dertil. Det behøver ikke koste alverden, men det kan sikre dig mange nye kunder (læs: børn), så alle pladser bliver taget. Derudover bør du have 100 % styr på de gældende regler og tilladelser. Du kan læse mere om det på Borger.dk.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne og for hvordan du ender ud med en god løsning.