Hjemmeside til håndværker

Hjemmeside til håndværkerfirma

Skal du bruge en ny hjemmeside som tømrer, maler eller elektriker? Lad os lave en god og billig hjemmeside til dig som håndværker. WordPress er ét af de mest populære CMS systemet i verden og med god grund.

Der findes et væld af gratis plugins og stilrene WP designs, hvilket gør det billigt at komme i gang.

Hos os får du en komplet hjemmesidepakke til kun 4.400 kr. ex. moms.

  • Ingen binding
  • Ingen oprettelessgebyrer

Få en billig hjemmeside som håndværker

Har du indhentet flere tilbud på din hjemmeside, eller afprøvet forskellige systemer, ved du at det hurtigt kan koste mellem 10.000 og 25.000 kroner for et nyt site. Sådan er det ikke hos Netnormer. Her kan du få en billig hjemmeside som håndværker, så dit firma kan blive synlig for dine kunder.

Det er altafgørende at du har en online platform, hvor du kan findes af både nye og eksisterende kunder. Det får du med vores løsning, der både inkluderer hjemmeside, søgemaskineoptimering og Google Analytics, så du kan følge dine besøgstal. Se hvad pakken inkluderer her:

Billig WordPress hjemmeside

WordPress er et nemt og brugervenligt system

Vi er bevidste om at det er de færreste håndværkerfirmaer, som har stor erfaring med hjemmesider eller IT generelt. Du bør derfor vælge at få lavet din side i WordPress systemet, uanset om du vælger os eller en anden leverandør. Det er et nemt og brugervenligt system for enhver.

Du finder ikke CMS systemer, hvor du har nemmere ved at redigere indhold, oprette nye sider eller foretage andre ændringer. Skulle du have behov for en kort introduktion til systemet, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi målretter dine behov som elektriker, tømrer eller maler

Alle hjemmesider bliver målrettet dine behov og ikke mindst din målgruppe. Du bør betragte sitet som dit ansigt udadtil og det er derfor vigtigt at den afspejler dit håndværkerfirma på korrekt vis. Det kan være du ønsker at markere dig på prisen eller på din erfaring.

I alle tilfælde skal du have fremvist dine kompetencer og ydelser klart og tydeligt, så du får konverteret dine besøgende til kunder. Vi hjælper dig med det hele, så du står tilbage med en målrettet hjemmeside til dit elektriker-, maler, eller tømrerfirma. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Gode råd til håndværkerfirmaer

Vi slutter af med en række gode råd til dit håndværkerfirma. For du kan selv gøre en indsats for at øge din synlighed på nettet. Vi anbefaler derfor at du bliver medlem af Byg Garanti. Det vil give din virksomhed en højere troværdighed og gøre kunderne mere trygge ved at vælge dig til opgaven. På plussiden får du et link fra Byggaranti.dk som medlem og den værdi, kan bidrage til at din WP hjemmeside får bedre placeringer i søgemaskinerne.

Du bør ligeledes få oprettet en profil på Byggeri.dk, hvor du ligeledes kan være aktiv på deres debatforum.  Vi er med på det er de færreste tømrere, elektrikere eller maler der ønsker at bruge tiden på computeren, men i opstartsfasen kan det være en god investering.

Dels for at udbrede kendskabet til din virksomhed og dels for at få de første positive referencer. Starten er ofte den sværeste, for hvis du er dygtig, skal dit omdømme nok sprede sig viralt. Dit håndværkerfirma bør som minimum være til stede på begge disse byggesider.