Hjemmeside til foreninger

Hjemmeside til forening

Skal I have lavet en hjemmeside til andelsboligforeningen eller ejerforeningen? Vi tilbyder brugervenlige og billige WordPress hjemmesider til foreninger, som bliver lavet efter Jeres ønsker. I får en samlet hjemmesidepakke til 4.400 kr. ex. moms, hvor vi har inkluderet alt det basale og mere til.

Det inkluderer integration af sociale profiler, opsætning af Google Analytics så I kan tracke besøgstal og meget mere. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe Jer.

Ny hjemmeside til din forening

Vi tilbyder alle en komplet løsning til en lav pris. Det betyder at I får en god køreklar hjemmeside, uden det behøver at blive en dyr affære. I kan få et indblik i hvad vores hjemmesidepakke indebærer her:

Billig WordPress hjemmeside

Det er helt op til Jer, om I ønsker at få udført søgemaskineoptimering eller opsat Analytics. Vi har presset priserne i bund, så der er ikke meget at spare ved at fravælge én eller flere punkter. 

Har I særlige ønsker eller krav til funktionalitet?

Såfremt I har særlige ønsker eller krav til funktionalitet, anbefaler vi at du kontakter os. Vi kan løse det meste og der findes et væld af gode WordPress plugins, der kan holde omkostningerne nede. Normalt koster det mange penge at få en webudvikler til at programmere funktionalitet fra bunden. Det er sjældent tilfældet med WordPress.

Det er på alle måder et nemt, billigt og brugervenligt CMS system. Kontakt os hvis I har særlige ønsker og så vender vi tilbage med en tilpasset pris.

Andelsboligforening vs. Ejerforening

Vi laver hjemmesider efter Jeres ønsker

Det gør ingen forskel om du henvender dig på vegne af en andelsboligforening eller ejerforening. Vi laver hjemmesider efter Jeres ønsker og behov. Vi er først tilfredse, når I er det. Nogle foreninger kan have et behov for avancerede formularer eller for at man kan booke.

Hjemmesidepakken inkluderer hverken logo eller ekstra funktionalitet, men WP plugins kan bidrage med det meste. Vores mangeårige erfaring med systemet gør, at vi kender og har afprøve en lang række forskellige plugins. Det vil derfor ofte være nemt for os at finde en løsning, der opfylder dine behov – UDEN det behøver at koste meget ekstra.