Hjemmeside til fodboldklub

Hjemmeside til fodboldklub

Har I brug for en ny hjemmeside til fodboldklubben? Netnormer kan hjælpe Jer med en billig og brugervenlig WordPress hjemmeside, der er nem at opdatere og vedligeholde for alle medlemmer af klubben.

Få et nærmere indblik i vores WP løsning og hvorfor det er et godt valg til Jeres fodboldklub. Der er mange styrker ved WP systemet, som gør det til en oplagt mulighed for mange sportsklubber.

 

Ny hjemmeside til fodboldklubben?

– Hvad får jeg?

Netnormer har en fast hjemmesidepakke som vil tilbyder alle, da den indeholder de grundlæggende elementer en hjemmeside bør kunne. Du får en flot og velfungerende side, der både kan tracke besøgstal, være synlig i søgemaskinerne og integreres med de sociale profiler I har.

Her er konkret hvad du får, hvis du vælger at få lavet en hjemmeside til fodboldklub hos os. Har du særlige ønsker udover, tager vi en snak om hvad det indebærer og hvad det vil koste. Du kan altid kontakte os uforpligtende, med dine spørgsmål og kommentarer.

Ny hjemmeside til fodboldklub

*Bemærk at tilbuddet er begrænset til 10 sider. Ønsker du mange flere, kan det påvirke prisen.

Hvad kan jeg med WordPress?

Vi slutter af med at se på hvad WP systemet kan, specifikt for dine behov som fodboldklub. For du vil helt sikkert have en række krav til hvad siden skal kunne. WordPress er et stort system, med tusindvis af plugins du kan vælge imellem.

Din hjemmeside kan derfor komme til at kunne de fleste ting, alt efter Jeres behov. Her er en række af de features der kan være aktuelle for fodboldklubber:

  • Kalender 
  • Kontakt & indmeldelse
  • Trænerinformation, holdbilleder mv.
  • Fodboldresultater – kan fx. vises via iframe.
  • Nyheder – kan vises i sidebar og på bloggen.
  • Sponsorer – kan vises i sidebar eller på separat side.

Kontakt os hvis du ønsker en fodboldrelateret feature, der ikke er nævnt her. Vi ønsker at gøre listen så komplet som muligt.

Fodbold - løsning i fællesskabVi finder en løsning i fællesskab

Vi er først tilfredse når du er det, hvorfor vi gør meget ud af at finde en løsning i fællesskab. Mulighederne er mange og vi er åbne for en snak om, hvordan dit site skal se ud. Selvom vi tilbyder en fast WP-pakke, findes der ikke standard-løsninger hos Netnormer.

Alle hjemmesider kommer til at se forskellige ud, alt efter hvilket design du vælger og hvordan du ønsker den opbygget.