Hjemmeside til din virksomhed

Hjemmeside til virksomhed

Er du på udkig efter en hjemmeside til din virksomhed? Det kan være du er fotograf, frisør eller bilforhandler. Vi kan hjælpe dig med en billig og brugervenlige hjemmeside, uanset hvilken virksomhed du driver.

Nærmest alle firmaer har brug for en online tilstedeværelse, hvor kunder & samarbejdspartnere kan finde informationer og hvor potentielle kunder kan se dine produkter & ydelser. Netnormer tilbyder dig en komplet hjemmesideløsning i WordPress, hvor vi forener den lave pris, med en grundlæggende søgemaskineoptimering og opsætning af trackingværktøjet Analytics.

Ny hjemmeside til firmaet

Alle der har ledt efter ny hjemmeside til firmaet, ved at det nemt kan koste fra 10.000 kroner og opefter. Prisen afhænger meget af hvilket system du vælger. En af grundene til at vi kan tilbyde dig en hjemmesidepakke til 4.400 kr. ex. moms, skyldes i høj grad WordPress systemet. Det er ikke kun brugervenligt, men billigt at komme i gang med.

Der skal ikke programmeres en masse fra bunden, der findes mange flotte, men billige WP designs og så findes der plugins, som kan løse de fleste krav til funktionalitet. Samlet set får du meget for pengene og det bør ikke tømme firmakontoen, at få en ny hjemmeside. Se hvad du får hos os herunder:

Billig WordPress hjemmeside

Hvis du ønsker at tilføje ekstra funktionalitet, nyt logo eller andet, kan vi sagtens hjælpe dig med det. Kontakt os for en snak om, hvad det vil gøre ved prisen og hvordan vi løser det på bedste vis.

Hjemmesideløsninger efter dine behov

Det gør ingen forskel om du er bilforhandler, frisør eller fotograf mv.

Der er ingen tvivl om det er afgørende at du får lavet en hjemmeside efter dine behov som bilforhandler, frisør eller fotograf. Dit erhverv og målgruppe har alt at sige, alt efter hvordan sitet bør se ud. Det handler om at fange de besøgende og tage højde for ens målgruppe.

Vi hjælper dig med at få lavet en god WordPress hjemmeside, hvor billeder, design og indeholder passer til de besøgende, der gerne skal ende med at blive kunder.

Erhverv med forskellige ønsker til funktionalitet

Vi er helt bevidste om at der kan være forskellige ønsker til funktionalitet, alt efter hvilket erhverv man har. En bilforhandler vil muligvis gerne have fremvist biler på en flot måde. En frisør vil muligvis gerne have at kunderne kan booke tid online. Og sådan kan vi blive ved.

Har du særlige krav til funktionaliteten kan vi typisk hjælpe dig, velvidende at det vil påvirke prisen. Du kan altid henvende dig for at høre mere om mulighederne, i din givne situation. Der findes tusindvis af plugins til WordPress, der gør at det meste kan lade sig gøre, uden det koster mange tusinde kroner ekstra.

Vi håber du er blevet klogere på hvorfor du bør vælge en WordPress hjemmeside til din virksomhed, ellers kan du se 5 gode grunde i højre sidebar.