Hjemmeside til bryllup

Egen bryllupshjemmeside

Har du brug for en hjemmeside til bryllup, så lad os hjælpe dig. Vi har gode erfaringer med at lave flotte og brugbare bryllupshjemmesider til en fornuftig pris. Netnormer tilbyder dig en billig WordPress hjemmesidepakke til 4.400 ex. moms, der vil være nyttig når du skal holde bryllup.

Se hvad vi kan hjælpe dig med og hvorfor en bryllupshjemmeside kan være en rigtig god idé.

Få din egen bryllupshjemmeside

Vi giver dig muligheden for at få din egen bryllupshjemmeside, skræddersyet efter dine behov og med et WordPress design særlig udviklet til bryllupper. Det betyder stemningen og opsætningen rummer de ting man kan forvente, af denne type sites. Se et designeksempel her.

Det kan være en præsentation af Jeres kærlighedshistorie, et flot billedgalleri, en masse praktisk information, muligheden for at tilmelde sig som gæst og meget mere. Mulighederne er mange og længere nede, kommer vi ind på 7 centrale fordele du får glæde af, ved at vælge en hjemmeside til dit bryllup.

WordPress er et super brugervenligt system, så skulle det blive aktuelt, kan du selv nemt redigere indhold, uploade nye billeder eller opdatere hjemmesiden efter brylluppet. Og ellers er vi ikke mere end en e-mail væk.

7 fordele du får glæde af

Der er mange fordele ved at vælge en WordPress hjemmeside, da det er et fantastisk system, specielt for brugere som ikke er så IT-kyndige. Når det kommer til at have en bryllupshjemmeside, mener vi særligt der er 7 grunde til at vælge den løsning.

  1. Utraditionel og smart invitation

Først og fremmest får I en utraditionel og smart måde at invitere Jeres gæster på. De bør modtage den normale invitation pr. brev, men hjemmesiden er bestemt et godt supplement. Det skiller jeg ud fra mængden og kan være én af detaljerne, der bringer brylluppet op på næste niveau.

  1. Al praktisk information – lige ved hånden

Rent praktisk er en bryllupshjemmeside rigtig nyttig. Det gør at alle gæsterne har al information lige ved hånden, da de altid kan tilgå siden via mobilen. Man er ikke tvunget til at huske en adresse, ønskelisten eller hvordan hele dagens program ser ud. Det hele kan – hvis I vil – være samlet på én hjemmeside.

  1. Styr på tilmeldingerne

I kan få styr på alle tilmeldingerne ved at gæsterne udfylder en tilmeldingsformular på siden. Det giver Jer besked og på den måde ved I hvem der kommer. I samme ombæring kan der udfyldes, om man kommer til både kirke, reception og festen, samt om man ønsker at benytte eventuelle overnatningsmuligheder.

Tilmeldingen kan tilpasses efter Jeres behov, men kan virke relativ smart og skabe et bedre overblik.

  1. Mulighed for ønskeliste

I har mulighed for at skrive Jeres ønskeliste på bryllupssiden, så den er frit tilgængelig alle tider på døgnet. Det kan være en god idé at få toastmasteren til at kontrollere, hvem der giver hvad, så I ikke ender med en masse dobbeltgaver. Toastmasterens kontaktinfo kan i øvrigt nævnes på siden også.

  1. Præsenter kirken, stedet og evt. overnatningsmuligheder

I får mulighed for at præsentere den valgte kirke, stedet og omgivelser, samt overnatningsmuligheder hvis det er én del af setup’et. Det kan gøres via henvisninger, billeder eller praktisk information.

De fleste er meget interesserede og spændte op til et bryllup – også gæsterne – og dette giver dem mulighed for at få stillet den største nysgerrighed. På den gode måde!

  1. Sjov information om kærlighedshistorien

Det er meget klassisk at man bruger en hjemmeside til at fortælle kærlighedshistorien, da den er en væsentlig del af optakten til den store dag. Det er jo ikke nødvendigvis alle gæster der ved, præcis hvornår I fandt sammen, hvor der blev friet og hvad der ellers kan være relevant.

Det vil være op til Jer, om kærlighedshistorien skal fortælles med ord eller en kombination af ord & billeder.

  1. Læg billeder op efter brylluppet

Sidst giver en bryllupshjemmeside mulighed for at lægge alle billederne op efter den store dag.  De fleste gæster vil være nysgerrige for at se og genopleve de mange store stunder og momenter på dagen. Hjemmesiden kan være samlingspunktet for alle billederne og de kan blive præsenteres på pæn vis.

I kan ligeledes give flere brugere adgang, så flere gæster og familier kan lægge deres billeder op, uden I reelt behøver gøre noget.

Mulighederne er mange og kontakt os for en nærmere snak om Jeres behov. Så kan vi helt sikkert få lavet en lækker hjemmeside, der kan være nyttig både før og efter brylluppet.